Marian-de-Jong-Online-Marketing-Support

Mijn missie is ZZP’ers helpen succesvol te zijn

Mijn naam is Marian de Jong. Ik geef marketing- en communicatieadvies aan ondernemers, meestal ZZP’ers. Ik zorg ervoor dat zij zichtbaar zijn, en met hun onderscheidende aanbod.

Daarbij maak ik websites die hoog in Google komen, en op pagina 1. Vaak is het maken van een website aanleiding om de business weer eens onder de loupe te nemen en weer opnieuw focus aan te brengen. Dat zelf doen, is vaak nog niet zo eenvoudig. We hebben immers allemaal onze eigen blinde vlek. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik je hier graag bij.

Ik werkte o.a. als senior en segment marketing manager bij ING, ook voor het segment ondernemers, en volgde in Tilburg de opleiding Master of Marketing aan de Tias Business School. Ook schrijf en schilder ik graag en heb ik met veel plezier het basisjaar van de Amsterdamse fotoacademie met succes afgerond. Ik ben dus redelijk technisch, creatief en commercieel, daarom hou ik zo van internet!

Online marketing voor ZZP’ers werkt anders!

Mijn vader had een zaak in herenmode, mijn moeder stond voor de klas. Met een carriére in voorlichtingskunde en marketing, en sinds 2008 mijn eigen bedrijf, valt de appel niet ver van de boom.

Ik ontdekte sinds mijn eigen start dat marketing voor ZZP’ers heel anders werkt. Hierna heb ik nooit meer aan acquisitie hoeven te doen.

Internet biedt juist voor ZZP’ers een geweldige manier om hun boodschap over te brengen en klanten te trekken. Ik werk nu met het grootste plezier aan hun beste online presentatie, zodat zij meer bekendheid, klanten en omzet krijgen.

Meer weten?

Neem contact met mij op

Wat klanten zeggen:

“Marian has created a new and modern look for our old, retro-style website. It was important to us to also appear good on mobile platforms. Happy with the results.”

Michiel LigthartPresident and COO Verific Design Automation, California, USA

“Een interessante en inspirerende workshop om onze websites beter vindbaar en leesbaar te maken van toppers Ariane Gordijn en Marian de Jong. Onze handen jeuken om met alle tips en aanbevelingen aan de slag te gaan!”

Angelina MotzoDirector of Marketing, Shi Hotel Group

“Marian’s wijze adviezen om jezelf (als organisatie) zo duidelijk mogelijk en makkelijk vindbaar neer te zetten, en dat te vertalen naar het best in het oog springende beeld en de meest heldere tekst, hebben ons geen windeieren gelegd.  Marian is gul, deelt en verbindt graag.

Irene Hemelaarheavenlycreature.nl

“Marian heeft goed geluisterd en meteen begrepen wat het was wat ik voor ogen had en waardoor we direct op ons doel af konden gaan. Haar kritische oog en marketingervaring zorgden ervoor dat we steeds trouw bleven aan de ingeslagen weg en mijn concept. Iemand met hart voor haar werk!”

Lydia Scholtekaartjevanlydia.nl

“Marian voelde me goed aan en haar werkwijze is efficiënt en zeer betrouwbaar. De deadline (wegens een artikel in de Happinez) is ruim gehaald, wat mij een super relaxed gevoel gaf. Ik ben dankbaar voor haar aanvullingen, dankzij haar is de site zeer overzichtelijk geworden!”

Ellen Bergstraquintafronteira.com en ellenbergstra.nl

“Met je meedenken, vooruit kijken, snel schakelen waar nodig. Kortom alle lof voor mijn websites.”

Marianne van de Waterq-p-s.nl en mariannevandewater.nl