ZZP’ers ontberen als thuiswerkende eenpitters of flexwerkende nomaden niet alleen de roddels bij de koffieautomaat, maar ook in december… Het Kerstpakket.

Een ZZP’er zonder kerstpakket is zó 2009!

Met lede ogen zien ZZP’ers in december toe hoe hun collega’s in loondienst met kartonnen dozen zeulen. Nog in loondienst, klaagden ze erover, maar nu missen ze het gevoel om erbij te horen. Eenzaam zittend achter hun bureau missen ze de pret om met een onhandige kerstdoos achterop de fiets door het drukke verkeer te laveren of daarmee klem te zitten tussen de andere treinreizigers in een overvolle en te warme coupé.

Vorig jaar bleek pas echt onder de twitterende ZZP’ers hoezeer het kerstpakket – daar aangeduid als ‘twerstpakket’ – werd gemist.

Met Astrid Roesink dacht ik, daar kunnen we wat aan doen! En we hebben samen www.ZZPkerstpakket.nl in het leven geroepen. Onder het motto: ‘Gun de ZZP’er in je omgeving een kerstpakket!’.

Geef nu je favoriete ZZP’er een kerstpakket!

Met deze website kan iedereen zijn of haar favoriete ZZP’er een kerstpakket laten bezorgen. En met voor elk bedrag een geschikte keuze: Met dit initiatief kan de gever een eigen bedrag kiezen voor het te geven pakket en kan de ZZP’er voor dat bedrag zelf een pakket samenstellen. Eindelijk gerechtigheid!

Websites: www.zzpkerstpakket.nl en www.zzptwerstpakket.nl (voor de twitter die-hards of zij die het willen worden, en met speciale twitter artikelen!).

ZZP’ers zonder kerstpakket is zó 2009! Bestellen kan tot 1 december!

244 keer gelezen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *