LinkedIn: liever niet je profielupdates delen?

LinkedIn Updates Delen

Natuurlijk werk je op LinkedIn regelmatig je profiel bij. Soms wil je die delen en soms ook niet, als je bijvoorbeeld teksten wilt veranderen van werkzaamheden die al veel langer geleden zijn, of als je een nieuwe foto wilt uploaden.

Dan kun je de optie uitzetten om de updates van je profiel meteen met je netwerk te delen.

  • Ga hiervoor naar je profielinstellingen (klik hiervoor op je fotootje rechtsboven in de menubalk).
  • Ga linksonder naar Profiel.
  • Klik op Privacyinstellingen.
  • Klik op Uw activiteitsmeldingen in-/uitschakelen.
  • Haal en vinkje weg en klik op Wijzigingen opslaan.

Klik op de foto voor een grotere weergave: LinkedIn Updates Delen

 

 

1052 keer gelezen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *