Ik maak WordPress websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Vaak is het maken van een website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.

Mijn naam is Marian de Jong. Mijn vader had een winkel en was actief in de politiek, mijn moeder werkte in het onderwijs. Daarbij valt deze appel niet te ver van de boom.

Marketing achtergrond

Ik werkte jarenlang als (senior) marketing manager met een specialisatie in online. Zo was ik bij ING verantwoordelijk voor het MKB segment, waar ook ZZP’ers en verenigingen en stichtingen deel van uitmaken.

Van internet werd ik heel blij

Sinds 1998 ben ik op internet te vinden en maakte ik mijn eerste websites. Hoe op internet beeld en tekst elkaar kunnen versterken en iets duidelijk kunnen maken, dat boeide me direct. Met een studie voorlichtingskunde, later marketing en een passie voor fotografie viel alles op zijn plek.

Online marketing advies, WordPress, leeromgevingen

In 2008 startte ik voor mezelf, met online marketing advies aan ondernemers, het maken van WordPress websites en nu ook online leeromgevingen.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is mijn specialiteit, en waar ook andere webbouwers en bureau’s mij voor in kunnen schakelen.

Een paar jaar geleden verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek. Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’, van Groningen tot België of de US, met internet is dat mogelijk!

WordPress-SEO-specialist-Marian-de-Jong

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.