Ik maak WordPress websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Vaak is het maken van een website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.

Mijn naam is Marian de Jong. Mijn vader had een winkel en was actief in de politiek, mijn moeder werkte in het onderwijs. Daarbij valt deze appel niet te ver van de boom.

Marketing achtergrond

Ik werkte jarenlang als (senior) marketing manager met een specialisatie in online. Zo was ik bij ING verantwoordelijk voor het MKB segment, waar ook ZZP’ers en verenigingen en stichtingen deel van uitmaken.

Van internet werd ik heel blij

Sinds 1998 ben ik op internet te vinden en maakte ik mijn eerste websites. Hoe op internet beeld en tekst elkaar kunnen versterken en iets duidelijk kunnen maken, dat boeide me direct. Met een studie voorlichtingskunde, later marketing en een passie voor fotografie viel alles op zijn plek.

Online marketing advies, WordPress, leeromgevingen

In 2008 startte ik voor mezelf, met interim opdrachten voor grotere organisaties, daarna al snel met het geven van online marketing advies aan ondernemers, het maken van WordPress websites en nu ook online leeromgevingen.

Ook hierbij wil ik ‘bijblijven’. Ik volgde o.a. trajecten van 3 -6 maanden bij Fabienne Fredickson (Client Attraction), Aartjan van Erkel (Schrijven voor Internet), Debbie Bernasco (I love your brand) en Simone Levie (MPOP Business School) en participeer in diverse netwerken van webbouwers, ondernemers en marketeers.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is inmiddels mijn specialiteit, en waar ook andere webbouwers en bureau’s mij voor inschakelen.

In 2017 heb ik Amsterdam verruild voor de mooie Achterhoek. Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’, van Groningen tot België of de US, met internet is alles mogelijk!

voorstreek 21-23, Leeuwarden, het nieuwste

Voorstreek 21-23, Leeuwarden. De winkel in herenmode van mijn opa en later van mijn vader, en waarboven ik opgroeide.

website-berkellland-borculo-lochem

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.