Marian-de-Jong-Online-Marketing-Support


 

Mijn missie is ZZP’ers helpen succesvol te zijn

Mijn naam is Marian de Jong. Ik geef marketing- en communicatieadvies aan ondernemers, meestal ZZP’ers. Ik zorg ervoor dat zij zichtbaar zijn, en met hun onderscheidende aanbod.

Ik maak WordPress websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1. Vaak is het maken van een website aanleiding om de business weer eens onder de loupe te nemen en opnieuw focus aan te brengen. Dat zelf doen, is vaak niet zo eenvoudig. We hebben immers allemaal onze eigen blinde vlek. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik je hier graag bij.

Ik werkte o.a. als senior marketing manager bij ING, ook voor het segment ondernemers, en volgde in Tilburg de opleiding Master of Marketing aan de Tias Business School. Ook schrijf en schilder ik graag en deed ik met veel plezier het basisjaar van de Fotoacademie. Ik ben dus redelijk technisch, creatief en commercieel, en daarom hou ik zo van internet!

Online marketing voor ZZP’ers werkt anders!

Mijn vader had een zaak in herenmode, mijn moeder stond voor de klas. Met een carriére in voorlichtingskunde en marketing, en sinds 2008 mijn eigen bedrijf, valt de appel niet ver van de boom.

Ik ontdekte sinds mijn eigen start dat marketing voor ZZP’ers heel anders werkt. Hierna heb ik nooit meer aan acquisitie hoeven te doen.

Internet biedt juist voor ZZP’ers een geweldige manier om hun boodschap over te brengen en klanten te trekken. Ik werk nu met het grootste plezier aan hun beste online presentatie, zodat zij meer bekendheid, klanten, omzet en vooral winst genereren.

Wat klanten zeggen:

“Marian has created a new and modern look for our old, retro-style website. It was important to us to also appear good on mobile platforms. Happy with the results.”

Michiel LigthartPresident and COO Verific Design Automation, California, USA

“Een interessante en inspirerende workshop om onze websites beter vindbaar en leesbaar te maken van toppers Ariane Gordijn en Marian de Jong. Onze handen jeuken om met alle tips en aanbevelingen aan de slag te gaan!”

Angelina MotzoDirector of Marketing, Shi Hotel Group

“Marian’s wijze adviezen om jezelf (als organisatie) zo duidelijk mogelijk en makkelijk vindbaar neer te zetten, en dat te vertalen naar het best in het oog springende beeld en de meest heldere tekst, hebben ons geen windeieren gelegd.  Marian is gul, deelt en verbindt graag.

Irene Hemelaarheavenlycreature.nl

“Marian heeft goed geluisterd en meteen begrepen wat het was wat ik voor ogen had en waardoor we direct op ons doel af konden gaan. Haar kritische oog en marketingervaring zorgden ervoor dat we steeds trouw bleven aan de ingeslagen weg en mijn concept. Iemand met hart voor haar werk!”

Lydia Scholtekaartjevanlydia.nl

“Marian voelde me goed aan en haar werkwijze is efficiënt en zeer betrouwbaar. De deadline (wegens een artikel in de Happinez) is ruim gehaald, wat mij een super relaxed gevoel gaf. Ik ben dankbaar voor haar aanvullingen, dankzij haar is de site zeer overzichtelijk geworden!”

Ellen Bergstraquintafronteira.com en ellenbergstra.nl

“Marian is snel en accuraat. Ze doet wat ze belooft. Naast het maken van een mooie en gedegen website, heeft ze mij, zonder zich op te dringen, geholpen om er een betere tekst van te maken.”

Maaike Verhoevendenkenistedoen.nl

“Marian heeft in no-time mijn bestaande website aangepast zodat ik er meer mee kan doen en beter gevonden word. Tegen een scherp tarief en met veel persoonlijke aandacht.”

Wilma Vervoort

“Marian heeft heel goed werk geleverd met onze VVE site en is ver gegaan in haar ondersteuning. Zonder haar zou het een gebed zonder eind zijn geweest. Ze beleef geduldig alle vragen en problemen oplossen.”

Winny Burgers

“Met je meedenken, vooruit kijken, snel schakelen waar nodig. Kortom alle lof voor mijn websites.”

Marianne van de Waterq-p-s.nl en mariannevandewater.nl

Ik werk(te) o.a. voor The Valley, Yacht, Postbank, ING, Achmea, Wubbo Ockels, Ecolution, Shi Hotel Group, Amsterdams Uitburo, Maurice de Hond, iDesk Learning Tracker, UWV, Postcode Loterij, Stater, Movisie, Varen in de Zaanstreek, Next Level Drummer, Habbo Beem, Innovaren, RenderBoats, DataDirection, PINS, Klaar om te varen, Marianne van de Water, Workshoptrainer, Ellen de Dreu, Buro Grondig, Theaterfestival Talent Ongekend, Ruimschoots Zwangerschapsmode, Arts en bemiddeling, Femke van Bourgonje,  Draw Digit, Karin Spijker, Kaartje van Lydia, Verific Design Automation, Buro Bloei, Natuurlijk Opvoeden, Haptotherapie Westerpark, Irene Hemelaar, Heavenly Creature, Denken is te Doen, Carla van der Burg Uitvaartverzorging, Quinta Fronteira, Fietsen op Maat, Focus op Verbeteren, IB Expert, Inge Beckers, Paul van der Kwast, Q-P-S, VVE in Rotterdam, Vivavie, Drumcursus.nl, Shiatsukunst, Beachevents, Snowevents, Yourincentives, Levensgenieters.nl, Duo Wilde Orchidee, Filenetwerken, Wilma Vervoort, Twitterkoffie, Interactive Acts, Stocktaking, Roze Zaterdag, Seahorse Solutions, Workshop on the Job, Tomatillo, De Workshopcoach, Ellen Bergstra, Quinta Fronteira, Xllentguidance, Uitstellen voorbij, Buurtbus Oisterwijk,  Buro Bloei, Filenetwerken, Komeet.pro, José Stad, De Chaos voorbij, Ann Kooijman, Stijlvol Afscheid, Basisschool De IJsbreker, Remko Scheepens, IJ-Home Woningfotografie, Lisette Geel, Astrologos, Monique Krom Coaching, Gouden Reael, Shiatsukunst, Buro Mood, Vrouw en Ambitie, Athalie Stegeman, Audiotainment, Cora Baas, Carmengo, Polytaal, Polydioma, JSConsult, Wijkamp Analyses, Stichting OndersteBoven, Women on the Web, Massage in Bedrijf, ZZP Kerstpakket, Monique Rossen, Ki-Art Photography, Boost Body and Mind, Maaike van Pelt, Kooijman Conserfile Nature, Linea Directa, Uitvaartzorg Troostrijk, Veerkrachtvooralles.nl, HelemaalGroen.nl, Geluk in eigen hand, De Nieuwe IB Opleiding, Online Vet Training, Den Gamle Herlighed.