Ik maak WordPress websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Vaak is het maken van een website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.

Mijn naam is Marian de Jong. Met een vader als ondernemer en moeder als onderwijzeres, valt deze appel niet te ver van de boom.

Marketing achtergrond

Ik werkte jarenlang als (senior) marketing manager met een specialisatie in online. Zo was ik bij ING verantwoordelijk voor het MKB segment, waar ook ZZP’ers en verenigingen en stichtingen deel van uitmaken.

Van internet werd ik heel blij

Sinds 1998 ben ik op internet te vinden en maakte ik mijn eerste websites. Hoe op internet beeld en tekst elkaar kunnen versterken en iets duidelijk kunnen maken, dat greep me direct. Met mijn eerste studie Voorlichtingskunde en passie voor fotografie viel alles op zijn plek.

Online marketing advies, WordPress, leeromgevingen

In 2008 startte ik voor mezelf. Eerst met interim opdrachten, daarna al snel met het geven van online marketing advies, het maken van WordPress websites en nu ook online leeromgevingen.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is inmiddels mijn specialiteit, en waar ook andere bureau’s mij voor inschakelen.

Sinds een paar jaar heb ik Amsterdam verruild voor de mooie Achterhoek. Mijn klanten wonen echter ‘overal’, met internet is alles mogelijk!
voorstreek 21-23, Leeuwarden

Voorstreek 21-23, Leeuwarden. De winkel in herenmode van mijn opa en later van mijn vader, en waar ik ben opgegroeid.

website-berkellland-borculo-lochem

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.

Wat klanten over mij zeggen:

“Marian heeft onze oude, retro-style, website een nieuw en modern gezicht gegeven. Het was voor ons belangrijk om ook op mobiele platforms er goed uit te zien. Blij met het resultaat.”

Michiel LigthartPresident and COO Verific Design Automation, verific.com, USA

“Marian’s wijze adviezen om jezelf (als organisatie) zo duidelijk mogelijk en makkelijk vindbaar neer te zetten, en dat te vertalen naar het best in het oog springende beeld en de meest heldere tekst, hebben ons geen windeieren gelegd.  Marian is gul, deelt en verbindt graag.

Irene Hemelaarheavenlycreature.nl

“Marian voelde me goed aan en haar werkwijze is efficiënt en zeer betrouwbaar. De deadline (voor een artikel in de Happinez) is ruim gehaald, wat mij een super relaxed gevoel gaf. Ik ben dankbaar voor haar aanvullingen, dankzij haar is de site zeer overzichtelijk geworden!”

Ellen Bergstraquintafronteira.com

“Marian is snel en accuraat. Ze doet wat ze belooft. Naast het maken van een mooie en gedegen website, heeft ze mij, zonder zich op te dringen, geholpen om er een betere tekst van te maken.”

Maaike Verhoevendenkenistedoen.nl

“Een interessante en inspirerende workshop om onze websites beter vindbaar en leesbaar te maken van toppers Ariane Gordijn en Marian de Jong. Onze handen jeuken om met alle tips en aanbevelingen aan de slag te gaan!”

Angelina MotzoDirector of Marketing, Hotel Group

“Met je meedenken, vooruit kijken, snel schakelen waar nodig. Kortom alle lof voor mijn websites.”

Marianne van de Waterq-p-s.nl en mariannevandewater.nl

Ik werk(te) o.a. voor The Valley, Yacht, Postbank, ING, Achmea, Wubbo Ockels, Ecolution, Shi Hotel Group, Amsterdams Uitburo, Maurice de Hond, iDesk Learning Tracker, UWV, Postcode Loterij, Stater, Movisie, Varen in de Zaanstreek, Next Level Drummer, Habbo Beem, Innovaren, RenderBoats, bigfix IBM, DataDirection, PINS, Klaar om te varen, Marianne van de Water, Workshoptrainer, Ellen de Dreu, Buro Grondig, Theaterfestival Talent Ongekend, Ruimschoots Zwangerschapsmode, Arts en bemiddeling, Femke van Bourgonje, Draw Digit, Karin Spijker, Kaartje van Lydia, Verific Design Automation, Buro Bloei, Xllentguidance, Natuurlijk Opvoeden, Haptotherapie Westerpark, Irene Hemelaar, Heavenly Creature, Denken is te Doen, DraaijerMedia, Carla van der Burg Uitvaartverzorging, Annelies Braam, IB-Expert, De Nieuwe IB Opleiding, Lucienne Gravestein, Quinta Fronteira, Fietsen op Maat, Claire van Os, Training in Creative Relaxation, Focus op Verbeteren, Inge Beckers, Paul van der Kwast, Q-P-S, VVE in Rotterdam, Vivavie, Drumcursus.nl, Nedles, Shiatsukunst, Beachevents, Snowevents, Yourincentives, Levensgenieters.nl, Duo Wilde Orchidee, Filenetwerken, Wilma Vervoort, Twitterkoffie, Interactive Acts, Stocktaking, Roze Zaterdag, Seahorse Solutions, Workshop on the Job, Tomatillo, De Workshopcoach, Ellen Bergstra, Quinta Fronteira, Uitstellen voorbij, Buurtbus Oisterwijk, Filenetwerken, Komeet.pro, de iCounsellor, José Stad, De Chaos voorbij, Ann Kooijman, Stijlvol Afscheid, Basisschool De IJsbreker, Remko Scheepens, IJ-Home Woningfotografie, Lisette Geel, Astrologos, Sippa, Monique Krom Coaching, Restaurant De Gouden Reael, Shiatsukunst, Buro Mood, Vrouw en Ambitie, Scholtens Huisartspraktijk, Arts en Bemiddeling, Draaijmedia, Athalie Stegeman, Eveline Draaijer, Audiotainment, Lotus Living, Succesvol Solliciteren, Cora Baas, Carmengo, Polytaal, Polydioma, JSConsult, Astrid Roesink, Wijkamp Analyses, Stichting OndersteBoven, Women on the Web, OptimaalTaal, Rob Verhoog, Jacqueline Huisman, HunTravel, WinterTekst, Massage in Bedrijf, ZZP Kerstpakket, Monique Rossen, Ki-Art Photography, Boost Body and Mind, Maaike van Pelt, Kooijman Conserfile Nature, Lucienne Gravestein, De Nieuwe IB Opleiding, Linea Directa, Uitvaartzorg Troostrijk, Veerkrachtvooralles.nl, HelemaalGroen.nl, Geluk in eigen hand, De Nieuwe IB Opleiding, Het Land van Kempers, Online Vet Training, Den Gamle Herlighed, LaPri Vastgoed.