Wat zeggen klanten?

“Marian heeft onze oude, retro-style, website een nieuw en modern gezicht gegeven. Het was voor ons belangrijk om ook op mobiele platforms er goed uit te zien. Blij met het resultaat.”

Michiel Ligthart, Verific Desin AutomationCEO

“Een interessante en inspirerende workshop gevolgd om onze websites beter vindbaar en leesbaar te maken van twee toppers Ariane Gordijn en Marian de Jong. Onze handen jeuken om met alle tips en aanbevelingen aan de slag te gaan!”

Angelina Motzo, Shi Hotel Group, Amsterdam

“Met je meedenken, vooruit kijken, snel schakelen waar nodig. Kortom alle lof voor mijn website.”

Marianne van de Water, QPS

“Potverdorie, ik sta er echt van te kijken hoe jij de tekst door het aanbrengen van minimale aanpassingen de finishing touch weet te geven! De tekst wordt krachtiger en mijn persoon komt meer tot uiting. En waarbij ik nog steeds het gevoel heb dat het mijn tekst is. Echt knap!”

Lucienne

“Ik ben ontzettend blij met de website die Marian voor mij gebouwd heeft. Marian heeft goed geluisterd en meteen begrepen wat het was wat ik voor ogen had en waardoor we direct op ons doel af konden gaan. Haar kritische oog en marketing ervaring zorgden er voor dat we steeds trouw bleven aan de ingeslagen weg en mijn concept. De teksten heeft ze op haar eigen, duidelijke en sympathieke manier van schrijven vorm gegeven. Marian is flexibel en ze blijft aardig en professioneel als de zoveelste aanpassing toegepast moest worden. Het is nog steeds fijn samenwerken met haar want ze blijft betrokken en geeft me nog steeds input, tips en inspiratie omdat ze het gewoon niet kan laten. Kortom: iemand met hart voor haar werk!”

Lydia Scholte, Kaartje van Lydia

“Ze bouwde mijn website www.heavenlycreature.nl en die voor mijn stichting www.stichtingondersteboven.nl en www.detrotselesboot.nl. Marian’s wijze adviezen om jezelf (als organisatie) zo duidelijk mogelijk en makkelijk vindbaar neer te zetten, en dat te vertalen naar het best in het oog springende beeld en de meest heldere tekst, hebben ons geen windeieren gelegd.

Marian heeft me in de afgelopen 3 jaar dat we een zakelijke relatie hebben ontwikkeld, altijd juist geadviseerd en onze gesprekken leiden vaak tot een crea(c)tieve boost, nog meer ideeën en leuke projecten. Marian is een netwerker pur sang en werkt met passie. Ze is gul, deelt en verbindt graag, waarbij ze zich goed kan verplaatsen in de wensen van haar klanten en openstaat voor ideeën van anderen. Ze is snel van geest, grappig en op de juiste momenten zakelijk.”

Irene Hemelaar, Heavenly Creature

“Wij zijn een samenwerking aangegaan die super verloopt. Marian is een professional die in praktische oplossingen denkt, haar netwerk snel aanspreekt, haar afspraken nakomt en handige sites bouwt. Een aanrader dus!”

Astrid Roesink, DoenDenken

“Marian de Jong van Piripirimarcom heeft voor ons een prima klus geklaard. We bevelen haar van harte aan”.

Olav Ulrich, De Gouden Reael

“Zeer tevreden ben ik over het inhuren van Marian de Jong. Naast twee mooie websites en een prachtige bedrijfsfilm kan ik ook terugkijken op een fijne professionele samenwerking. Marian heeft kennis van zaken en is zeer klantgericht. Zij is steeds bereid om te helpen ook al zijn de websites nu al maanden in de lucht. Ik beveel haar van harte aan!”

Jacqueline Huisman

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de ondersteuning die Marian ons heeft geboden. De grootste pluim verdient Marian over de nog steeds aanwezige ondersteuning en bereidwilligheid om dingen voor ons te doen of mee te denken. Marian heeft met haar klantgerichtheid en klantenservice onze verwachtingen overtroffen!”

Dorothé Vos

“Marian is een geboren communicator (Zon in Tweelingen), die helemaal thuis is op het internet (Maan in Waterman). Ze is persistent, doelgericht (steenbok MC) en creatief (Stier Ascendant).

Marian heeft in een zeer kort tijdsbestek een site in elkaar gezet die helemaal aan mijn verwachtingen voldoet. Of beter, overtreft! Ik had eigenlijk geen beeld van wat ik wilde, maar het concept ontstond in gesprek met Marian al vrij snel. Zij voelde me goed aan en haar werkwijze is efficiënt en zeer betrouwbaar. De deadline (wegens een artikel in de Happinez) is ruim gehaald, wat mij een super relaxed gevoel gaf. Ik ben dankbaar voor haar aanvullingen op mijn teksten; dankzij haar suggesties is de site zeer overzichtelijk en lekker leesbaar geworden!”

Ellen Bergstra

“Piri Piri maakt het verschil daar waar anderen stoppen! Een website bouwen is een proces, heb ik gemerkt en Marian de Jong neemt je helemaal mee in dat proces! Technisch is ze sterk en daarom draag je met gemak het vertrouwen op een goed product over aan haar deskundigheid. En minstens zo belangrijk; Marian is op een prettige manier kritisch. Ze houdt je alert en scherp. De naam Piri Piri is niet voor niets gekozen, het bedrijf maakt haar naam dubbel en dwars waar.

Op creatieve en doortastende wijze heeft Marian ervoor gezorgd dat ik steeds meer helder kreeg hoe ik mijn bedrijf wilde profileren.

Harriet Kollen

“Marian heeft ons erg geholpen met het herschrijven en aanvullen van onze webteksten. Dit doet zij op een vlotte en heldere manier. Bovendien denkt ze goed met je mee, en kijkt daarbij verder dan alleen de teksten, is ze flexibel en heel prettig om mee samen te werken.”

Joanne Gerrits, Data Direction

“Met het ontwerp van mijn nieuwe website heeft Marian de juiste toon getroffen; de site ademt een zakelijke sfeer met een persoonlijke tint. De afwisseling van kleuren, mede door het gebruik van foto’s, maakt het levendig. Bovendien geeft de flexibele opzet mij ongedachte mogelijkheden. Marian’s teksten zijn vlot leesbaar, kort en wervend. En dat zonder concessies aan de inhoud.

Jeroen Wijkamp

“Ik ken Marian al enkele jaren als een zeer professioneel en enthousiast mens. Creativiteit en het vermogen om tot elke oplossing te komen is bij Marian onlosmakelijk met elkaar verbonden. Marian heeft een adviserende rol binnen onze marketingstrategie. Wij zijn zeer gecharmeerd van haar deskundige blik en inzet. Daarnaast is Marian iemand die zich inhoudelijk blijft ontwikkelen en daarmee elk vraagstuk weet te vertalen naar een zeer positief resultaat.”

Cirsten Kot

“Marian heeft voor ons een hele reeks voortreffelijke teksten geschreven. Ze pakt uitdagingen kordaat en zakelijk aan wat er voor heeft gezorgd dat ze bij ons in korte tijd een aanzienlijke berg werk heeft verzet. Dit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarbij voegde ze overigens ook een gezonde dosis humor toe aan het team wat de samenwerking extra aangenaam maakte.”

Luuk Jongbloedt

“Marian heeft heel goed werk geleverd met onze VVE site en is ver gegaan in haar ondersteuning. Zonder haar zou het een gebed zonder eind zijn geweest. Ze bleef geduldig alle vragen en problemen oplossen. Waar nodig schroomde ze niet haar netwerk in te schakelen”.

Winny Burgers

“Dankzij de feedback van @piripirimarcom is mijn e-zine tekst beter geworden. Blij mee!”

Mieke Simons, Knockart

“Marian heeft in no-time mijn bestaande website aangepast zodat ik er meer mee kan doen en beter gevonden word. Tegen een scherp tarief en met veel persoonlijke aandacht. Ik ga Marian zeker inhuren voor vervolg-klussen op dit vlak en beveel haar van harte aan!”

Wilma Vervoort

“Kenmerkend voor Marian is haar inlevingsvermogen en de vertaalslag die zij weet te maken van bedrijfswensen naar de online presentatie op het web. Marian kent de mogelijkheden binnen WordPress en werkt nauw samen met vormgevers om originele en professionele websites te maken.

Athalie Stegeman