Je hebt als ZZP’er je website gemaakt of laten maken. En dan volgen vragen als: Hoe kom ik bovenaan in Google? En wat moet ik met social media, hoe werkt dat? Wat zet ik in mijn nieuwsbrief en hoe verstuur ik die? En misschien weet je al genoeg van social media, maar wetnog niet voor je nieuwsbrief… of andersom. En je marketing, daar moet je ook wat mee…

Herkenbaar?

En zou je deze know how voor een consistent geheel graag op één plek vinden?

Ik heb hiervoor een aantal modules gemaakt, zodat je zelf kunt kiezen welke onderdelen voor jou nu het meest belangrijk zijn.

Flexibele marketing modules die jou als ondernemers helpen:
  • om je eigen marketingstrategie te kiezen én waarmee je de vertaalslag maakt naar je online presentatie: je website, vindbaarheid, teksten, nieuwsbrief en social media.
  • met een doordacht plan achter de presentatie van je bedrijf, aansluitend op jouw eigen verhaal als ondernemer.

Voor deze modules combineer ik mijn inzicht in marketing met mijn kennis over en ervaring met internet, klantgedrag, websites, teksten en een optimale vindbaarheid in Google.

Het online programma wordt later dit jaar gepland.