wordpress website voor ibexpert.nl

IB Expert is Lucienne Gravestein. Zij begeleidt en coacht leerkrachten en intern begeleiders (IB’ers).

Voor de stijl van haar nieuwe website, en een nog te maken logo, had Lucienne al een paar duidelijke ideeën. Het maken van het logo besteedde ik uit en ik ging aan de slag met de website. Al vrij snel waren we het eens over het ontwerp. Doordat Lucienne investeerde in een professionele fotoshoot, konden ook die foto’s voor de site gebruikt worden. Ik kan het iedereen aanraden.

Ook redigeerde ik de teksten, mede met het oog op een goede vindbaarheid via Google.

Er is niets leukers dan zo samen met de klant een website te maken. Alleen dan wordt het een site die ook echt bij iemand past. Bekijk hier de site van IB Expert of meer voorbeelden van websites die ik maakte.

282 keer gelezen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *