Berichten

Natuurlijk werk je op LinkedIn regelmatig je profiel bij. Soms wil je die delen en soms ook niet, als je bijvoorbeeld teksten wilt veranderen van werkzaamheden die al veel langer geleden zijn, of als je een nieuwe foto wilt uploaden.

Dan kun je de optie uitzetten om de updates van je profiel meteen met je netwerk te delen.

  • Ga hiervoor naar je profielinstellingen (klik hiervoor op je fotootje rechtsboven in de menubalk).
  • Ga linksonder naar Profiel.
  • Klik op Privacyinstellingen.
  • Klik op Uw activiteitsmeldingen in-/uitschakelen.
  • Haal en vinkje weg en klik op Wijzigingen opslaan.

Klik op de foto voor een grotere weergave: LinkedIn Updates Delen

 

 

1499 keer gelezen

Met deze 10 stappen maak je een goed en zakelijke profiel:

367 keer gelezen

Van een aardige klant ontving ik de waarschuwing dat LinkedIn voor de zomervakantie stilzwijgend de privacy-voorwaarden heeft aangepast. Dat houdt in dat als je niets doet, LinkedIn jouw naam en foto mag gebruiken voor advertenties.

Wil je dat niet, pas dan je privacy settings bij LinkedIn aan en doe het volgende:

Lees meer

406 keer gelezen