[expand title=”Waarom WordPress?”]
Met WordPress kun je zeer gebruiksvriendelijk zelf pagina’s en berichten maken, bewerken of verwijderen. Dit alles online en ‘gewoon’ via de browser.
Meer voordelen:
– De zoekmachinevriendelijke opbouw en structuur. Daar scoorde WordPress al vanaf de start mee.
– Plugins voor ‘van alles’. Daarmee is het meteen mogelijk om foto’s in een slideshow te vertonen, presentaties (SlideShare, YouTube) toe te voegen, contactformulieren op maat te maken…. De lijst is eindeloos.
Lees verder
[/expand]

[expand title=”Waarom kost een WordPress site toch geld?”]
Het tarief van een webbouwer is gebaseerd op wat hij of zij daaraan toevoegt. En dat geldt ook voor het onderhoud.

Lees verder
[/expand]

[expand title=”Wat is een Responsive website?”]Een ‘responsive website’ is aangepast voor de beste weergave op meerdere devices, zoals tablets en smartphones. De layout past zich aan als je de site opent in bijvoorbeeld een smartphone, zoals de iPhone of Samsung

Lees verder
[/expand]

[expand title=”Welk WordPress theme moet je kiezen?”]Een betaald theme bied je meer voordelen, ook belangrijk voor het onderhoud.

Lees verder
[/expand]

[expand title=”Hoe voeg ik een Uitgelichte Afbeelding toe?”]
Hoe krijg je die afbeeldingen recht onder elkaar in je weblog pagina, waar je een samenvatting van alle berichten onder elkaar ziet?

Lees verder
[/expand]

[expand title=”Hoe maak ik een backup?”]
Maak een backup van je template (aanpassingen) via je FTP programma. Een backup van de inhoud van je site kun je met een plugin regelen.

Lees verder
[/expand]

[expand title=”Wat is een plugin?”]
Dit zijn als het ware modules die je aan je WordPress website kunt toevoegen. Voor het kunnen tonen van video’s, contactformulieren, foto galleries, backups, agenda’s…

Lees verder
[/expand]

[expand title=”Hoe klap je de teksten uit in deze Veelgestelde vragen?”]
Voor een pagina met bijvoorbeeld Veelgestelde vragen kan het mooier en handiger zijn om het antwoord bij de vraag eronder uit te laten klappen. Zo is de pagina en zijn de vragen sneller te scannen. Hier is een hele handige plugin voor.

Lees verder
[/expand]