Teksten die verkopen

Een tekst op internet is niet zomaar meer een tekst, het is een instrument geworden voor het online klanten werven. Met een goed geschreven tekst verbeter je je vindbaarheid met Google én trek je klanten over de streep.

Laat je webtekst werken

Het schrijven van webteksten is heel iets anders dan schrijven voor een folder of blad. In korte tijd moet je de bezoeker van je website verleiden om verder te lezen en liever nog; om actie te ondernemen. Webteksten moeten daarom meteen pakkend zijn. Elke pagina wordt daarom afgesloten met een ‘call to action’.

Teksten optimaliseren voor zoekmachines

Allereerst wil je natuurlijk dat je website door je potentiële bezoekers gevonden wordt. Google is daarbij nog steeds de belangrijkste bron. In je tekst wordt daarom idealiter goed gebruik gemaakt van zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt en wordt belangrijke tekst tussen kopjes geplaatst. Google biedt ook zelf hulpprogramma’s om hiervoor de goede zoekwoorden te kiezen.

Dit wordt ook wel SEO copy genoemd, teksten die zijn geoptimaliseerd voor Search Engine Optimization en dus voor een goede vindbaarheid in Google.

Heb je helemaal nog geen teksten? Laat je dan eens interviewen en maak daarvoor gebruik van mijn netwerk. Van een korte bio tot complete storytelling, alles is mogelijk.

Ook voor nieuwsbrieven en blogberichten

Ik redigeer de teksten voor diverse nieuwsbrieven en blogschrijvers, al dan niet anoniem en achter de schermen, that’s up to you!

Meer weten?

Ik ga graag in op jouw tijd, mogelijkheden, doelgroep én relevante zoekwoorden.

Neem contact met mij op

“Ik sta er echt van te kijken hoe jij de tekst door het aanbrengen van minimale aanpassingen de finishing touch weet te geven!

De tekst wordt krachtiger en mijn persoon komt meer tot uiting. En waarbij ik nog steeds het gevoel heb dat het mijn tekst is. Echt knap!”
– Lucienne

“Dankzij de feedback van @piripirimarcom is mijn e-zine tekst beter geworden. Blij mee!”
– Mieke Siemons, Knockart