WordPress websites

Je wilt een website die werkt én verkoopt

Natuurlijk wil je een website waarmee je boven het gemiddelde uitsteekt en die zorgt voor conversie en meer omzet. We focussen daarom eerst op je onderscheidende vermogen én bijpassende uitstraling. Ik adviseer je daarbij graag bij je overall online strategie: Wat wil je bereiken, voor welke doelgroep en met welk verhaal?

Kenmerkend voor Marian is haar inlevingsvermogen en de vertaalslag die zij weet te maken van bedrijfswensen naar de online presentatie op het web. – Ellen Bergstra

WordPress

WordPress websitesIk maak websites in WordPress, inclusief een optimale vindbaarheid in Google. Desgewenst redigeer ik ook je teksten hiervoor. En altijd met kritische vragen over je positionering en strategie. Ik hecht eraan dat websites ‘smoel’ hebben en dat ze passen bij je gewenste uitstraling én doelgroep. En wil je meer maatwerk? Zo nodig huur ik extra expertise in, zo houd jij altijd één aanspreekpunt.

Met WordPress kun  je teksten, afbeeldingen, video’s of presentaties gemakkelijk zelf aanpassen. En je kunt er ook meteen mee bloggen: Die functie kun je op elk gewenst moment (de-)activeren. Bekijk mijn portfolio.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De optimalisatie voor een goede vindbaarheid wordt ook wel SEO genoemd: Search Engine Optimazation. Een goede site is mooi, maar wat heb je eraan als je niet wordt gevonden? Elke website wordt daarom geoptimaliseerd opgeleverd voor Google.

Responsive

Mobile websiteNatuurlijk wordt de site responsive opgeleverd, dus met een goede weergave op tablets en smartphones.

Marian heeft goed geluisterd en meteen begrepen wat het was wat ik voor ogen had en waardoor we direct op ons doel af konden gaan. – Lydia Scholte

Webhosting

De hosting van je website moet geschikt zijn voor WordPress. Ook daarvoor kan ik je adviseren en/of je begeleiden bij de verhuizing (meestal met een paar muisklikken geregeld en binnen een paar dagen gedaan!). Let goed op bij de keuze van je provider. Niet elke provider ‘van naam’ biedt ook goede hosting voor WordPress websites. Voor een goede WordPress hosting (inclusief domeinnaam) hoef je als ZZP’er doorgaans niet meer dan 50 euro per jaar te betalen: zie ook mijn checklist voor goede hosting.

Fotoshoot

website fotoshootInvesteer je in je website, sla dan je foto’s niet over. Ik bied je daarom graag een professionele en betaalbare fotoshoot aan, door een fotograaf die niet alleen gespecialiseerd is in portretfotografie maar daar ook in uitblinkt.

Meer weten?

Ik ga graag in op jouw tijd, mogelijkheden en doelgroep.

Neem contact met mij op